Festivalnoise

Derde reeks namen belooft veel lekkers voor Leffingeleuren

Leffingeleuren presenteert deze middag zijn derde reeks namen en ook deze worp belooft bijzonder veel lekkers. Vijftien eerder bekendgemaakte acts waaronder Iceage, Why?, Chuck Prophet & Jesse Malin en Bob Wayne, overtuigden al meer dan behoorlijk. En met A Place To Bury Strangers, Bad Breeding en nog een kleine handvol nieuwe acts hoopt de organisatie u helemaal over de streep te krijgen.

 

Miles Kane en Seasick Steve naar Crammerock

Crammerock heeft zopas zijn eerste lichting namen bekend gemaakt. Het festival pakt alvast uit met Miles Kane, Seasick Steve en Sigma.

   

Le Guess Who? presenteert zijn curatoren en eerste bevestigde acts

Le Guess Who? is een viering van avontuurlijke muziek in Utrecht. Gericht op genre-doorbrekende muziek uit de hele wereld, vindt de twaalfde editie van het festival plaats van 8 t/m 11 november 2018. Meer dan 150 artiesten treden op in popzalen, theaters, kerken, oude fabriekspanden en werfkelders.

   

Die Antwoord, Jasper Steverlinck en 30 andere nieuwe namen op Lokerse Feesten

Op de Lokerse Feesten wordt zaterdag 4 augustus een urban topdag met Die Antwoord, deadmau5 én een zeer straffe reeks Belgen op de Mainstage en in de Red Bull Elektropedia Room.

   

Affiche Genk On Stage bijna compleet met Therapy? en Fun Lovin' Criminals

Het gratis stadsfestival Genk On Stage bevestigt drie internationale acts voor haar line-up. De Amerikaanse rockband Fun Lovin' Criminals headlinet zaterdagavond op de Main Stage en wordt voorafgegaan door de Ierse rockers van Therapy? en de Britse band Fischer-Z. Het festival kondigt verder de komst van zo'n 40-tal acts aan, waaronder Milo Meskens, Statue en Buurman. Op Bar Parasol op de Grote Markt hoeven bezoekers van het festival niets van het WK voetbal te missen.