Festivalnoise

Die Antwoord, Jasper Steverlinck en 30 andere nieuwe namen op Lokerse Feesten

Op de Lokerse Feesten wordt zaterdag 4 augustus een urban topdag met Die Antwoord, deadmau5 én een zeer straffe reeks Belgen op de Mainstage en in de Red Bull Elektropedia Room.

 

Affiche Genk On Stage bijna compleet met Therapy? en Fun Lovin' Criminals

Het gratis stadsfestival Genk On Stage bevestigt drie internationale acts voor haar line-up. De Amerikaanse rockband Fun Lovin' Criminals headlinet zaterdagavond op de Main Stage en wordt voorafgegaan door de Ierse rockers van Therapy? en de Britse band Fischer-Z. Het festival kondigt verder de komst van zo'n 40-tal acts aan, waaronder Milo Meskens, Statue en Buurman. Op Bar Parasol op de Grote Markt hoeven bezoekers van het festival niets van het WK voetbal te missen.

   

Affiche Festival Dranouter compleet met Faces On TV en meer

Tussen klinkende namen als Jake Bugg, Gogol Bordello, Passenger, Selah Sue, Intergalactic Lovers en 't Hof Van Commerce waren er nog enkele plaatsjes blanco op de affiche van Festival Dranouter 2018. Die worden vandaag ingevuld met o.a. Faces On TV en Geppetto & The Whales.

   

Rock Herk vervolledigt affiche met Arsenal en Tjens Matic

Naast de reeks indrukwekkende namen die eerder werd bekend gemaakt, pakt Rock Herk opnieuw uit met heel wat bijzondere acts om de 36e editie van het festival tot een groot feest te maken. Onder meer Arsenal, Tjens Matic, Statue, Faces On TV, Portland en Equal Idiots vervolledigen de affiche.

   

Cactusfestival vervolledigt zijn affiche

Met de komst van muzikaal globetrotter Témé Tan (14/07), singer-songwriter Douglas Firs (14/07) en de Franse indiepopbelofte Her (13/07) is het programma van het 37ste Cactusfestival compleet.