Festivalnoise

Rock Werchter bevestigt nu ook Bastille

Bastille komt op donderdag 27 juni naar het festivalpark in Werchter en vervoegt daarmee de affiche waarop eerder die dag al o.a. P!NK en Vance Joy prijkten. En ook voor zondag 30 juni is een nieuwe naam gekend, al wordt die nog niet officieel bevestigd door de organisatie. Mac DeMarco kondigt op zijn website zijn komst aan.

 

Dour Festival breidt affiche uit met 26 nieuwe namen

Dour Festival zet het jaar in met 26 nieuwe namen. Onder hen Rae Sremmurd, GoGo Penguin en Curtis Harding.

   

Ook Whispering Sons komt naar Little Waves

Hun eigenzinnige sound, aandringend en onheilspellend, klinkt live geagiteerd, ongemakkelijk, maar vooral rauw en eerlijk. Én impressionant! Whispering Sons, de winnaars van Humo's Rock Rally 2016, zullen je een heerlijke trip richting donkere jaren '80 bezorgen tijdens Little Waves.

   

K's Choice, De Mens en Id!ots bij eerste namen Grensrock

Het gratis festival Grensrock in Menen strikt met K's Choice en De Mens toppers van eigen bodem. Eveneens aangekondigd voor de komende editie: Id!ots, Rhea, Fire Down Below en Carneia.

   

Affiche Gladiolen compleet met Heideroosjes, Triggerfinger, Arsenal en meer

Op 7 en 8 juni viert Gladiolen zijn 20-jarig jubileum met een topaffiche vol stevige rock, frisse elektro-pop, pittige punk en hete hiphop. Zowel op vrijdag als op zaterdag serveert het festival je een knaller van een line-up met fris bloed en enkele bekende gezichten uit zijn rijke geschiedenis.