Festivalnoise

Nieuwe tournee brengt Pearl Jam ook naar Rock Werchter

Een volgende topnaam dient zich aan voor Rock Werchter 2018. Levende legende Eddie Vedder strijkt op zaterdag 7 juli met zijn Pearl Jam neer in Werchter.

 

Sjock Festival strikt Pennywise en Nick Oliveri Band

Het duurde even voor Sjock Festival opnieuw van zich liet horen maar met zijn eerste lichting namen valt het festival zonder meer op. Het strikt voor zijn komende editie onder meer Pennywise en Nick Oliveri Band.

   

Down The Rabbit Hole pakt groots uit

Van 29 juni t/m 1 juli 2018 beleeft Down The Rabbit Hole zijn vijfde editie in De Groene Heuvels bij Beuningen. Hoog tijd voor een minivakantie aan het peilloos diepe meer van het festivalterrein met niet alleen drie muziekpodia, maar ook talloze veldjes die elk hun eigen universum vormen. En daar valt veel te beleven en ontdekken: van dans, kunst, performance en lekker eten tot de meest onverwachte feestjes en ontmoetingen. Met meer verrassingen en relaxte ruimte dan ooit, want dit jaar wordt de konijnenoase rond het strand, bos en zwemmeer extra ruim opgezet. En met o.a. Queens Of The Stone Age, Nick Cave And The Bad Seedsen David Byrne preseneert het festival vandaag zijn eerste bevestigingen.

   

Ook Gorillaz en Queens Of The Stone Age naar Rock Werchter

Rock Werchter heeft na Nick Cave And The Bad Seeds nog meer lekkers in petto. Ook Gorillaz en Queens Of The Stone Age hebben inmiddels hun komst bevestigd.

   

Line-up Eurosonic dikt sterk aan

Eurosonic, hèt Europese showcasefestival bij uitstek, dikt zijn programma aan met niet minder dan 121 nieuwe acts. De focus mag dan wel op Denemarken liggen met o.a. Lydmor, Iceage en Off Bloom. Ook België staat er duidelijk op de kaart met o.a. Diablo Blvd, Emma Bale, Equal Idiots, Faces On TV, Gruppo Di Pawlowski, Millionaire, Milo Meskens,Pale Grey, Spoil Engine, Tamino en VRWRK.