Festivalnoise

Leffingeleuren klaar voor topweekend

Het gros van het festivalseizoen 2018 ligt achter ons. Maar een festivalseizoen afsluiten zonder ontdekkingsfestival Leffingeleuren is als BH aan de waslijn: het beste is eruit. Al meer dan 40 edities lang houdt Leffingeleuren maar één doel voor ogen; fantastische muziek aanbieden in een ideaal kader. 

Affiche Leffingeleuren compleet met Equal Idiots, Stikstof en Will Samson

Leffingeleuren heeft deze middag met Equal Idiots en Stikstof de line-up van zijn betalende podia afgerond. Beide acts zijn toegevoegd aan het programma van het hoofdpodium op zaterdag. Daarnaast heeft het festival een straffe reeks namen die de essentie van dit festival uitmaken, de jonge veelbelovende bands, de te ontdekken artiesten die je elders niet aan het werk ziet, kortom die eigenzinnige bands waarmee van Leffingeleuren een uniek ontdekkingsfestival maken:

   

Derde reeks namen belooft veel lekkers voor Leffingeleuren

Leffingeleuren presenteert deze middag zijn derde reeks namen en ook deze worp belooft bijzonder veel lekkers. Vijftien eerder bekendgemaakte acts waaronder Iceage, Why?, Chuck Prophet & Jesse Malin en Bob Wayne, overtuigden al meer dan behoorlijk. En met A Place To Bury Strangers, Bad Breeding en nog een kleine handvol nieuwe acts hoopt de organisatie u helemaal over de streep te krijgen.

   

Miles Kane en Seasick Steve naar Crammerock

Crammerock heeft zopas zijn eerste lichting namen bekend gemaakt. Het festival pakt alvast uit met Miles Kane, Seasick Steve en Sigma.

   

Le Guess Who? presenteert zijn curatoren en eerste bevestigde acts

Le Guess Who? is een viering van avontuurlijke muziek in Utrecht. Gericht op genre-doorbrekende muziek uit de hele wereld, vindt de twaalfde editie van het festival plaats van 8 t/m 11 november 2018. Meer dan 150 artiesten treden op in popzalen, theaters, kerken, oude fabriekspanden en werfkelders.