Festivalnoise

Affiche Suikerrock compleet met Arsenal, Emma Bale en Dimitri Vegas & Like Mike

De affiche van de Suikerrock mainstage is compleet na het toevoegen van zes nieuwe namen waaronder Dimitri Vegas & Like Mike, Arsenal en Emma Bale.

 

Leffingeleuren lost 9 bijkomende namen

Traag maar gestaag werkt Leffingeleuren verder aan de line-up van de seizoensafsluiter, midden september zoals altijd in Leffinge, het polderdorp aan zee. Met deze 7 toevoegingen komen ze aan 15 namen, één derde van de totale affiche.

   

Affiche Rock Werchter compleet met deze 9 namen

Rock Werchter heeft zopas zijn tijdschema bekendgemaakt en voegt naar aanleiding daarvan nog eens 9 namen toe aan de affiche. Onder hen Mogwai, Black Box Revelation, Zangere Guy, Geike en Georgia.

   

Rock Olmen strikt Therapy?, Sons en Whispering Sons

Rock Olmen heeft zijn affiche klaar en heeft kosten noch moeite gespaard om van dit festival weer iets moois te maken. Onder meer Therapy?, Sons, Whispering Sons en It It Anita maken er dit jaar het mooie weer.

   

Lokerse Feesten met Life Of Agony, Brutus en nog 8 nieuwkomers

Ook bij de Lokese Feesten zijn ze in een vrijgevige bui vandaag en lossen ze niet minder dan 10 nieuwe namen. Onder hen Roméo Elvis, Zwangere Guy, Trixie Whitley, SX, Brutus, Life Of Agony en Marky Ramone's Blitzkrieg.

   

Advertentie

TEST