Banner

Christopher Owens schenkt gratis akoestische versie van "Lysandre" weg

(mvs) - 18 april 2013

Net terug van zijn tour met band ter promotie van Lysandre, brengt Ex-Girlsfrontman Christopher Owens nu een akoestische versie van die soloplaat uit. Die is gratis te downloaden op zijn website, en dient als aankondiging voor een Amerikaanse solotour.

Nog één keertje zal Owens met zijn band optreden, op het Primavera Sound Festival in Barcelona, en dan mag die fluitist (en de rest) terug de kist in: Owens trekt in juni solo de hort op door de Verenigde Staten. En hoe dat zal klinken, krijgt u dus te horen op die akoestische plaat die acht nummers van Lysandre herneemt.

Daarnaast brengt de man ook in een beperkte oplage een 10'' vinylplaatje uit met "Here We Go", "New York City", "A Broken Heart", "Here We Go Again", "Love Is In the Ear of the Listener", "Lysandre", "Everywhere You Knew" and "Part of Me (Lysandre’s Epilogue)" uit op 20 mei. Dat zal te koop zijn in de webwinkel van platenfirma Fat Possum en op Turnstile Music.

En dit is de video voor "Here we go again":

E-mailadres Afdrukken
 
Warning: getimagesize(/opt/www/vs08091/web/www.enola.be/images/fotos/muziek/c/christopherowensCE13.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /opt/www/vs08091/web/www.enola.be/templates/enola/html/mod_illustration/default.php on line 91 Warning: Division by zero in /opt/www/vs08091/web/www.enola.be/templates/enola/html/mod_illustration/default.php on line 93
Christopher Owens schenkt gratis akoestische versie van "Lysandre" weg

Festivalnoise
Kort
Advertentie
Banner
Advertentie

TEST