Banner

nieuws.enola

SOPHIE :: Faceshopping

Na twee tracks op de laatste Vince Staples is het voor SOPHIE snel gegaan. “Faceshopping” is de derde single van debuutalbum Whole New World, waarvan de precieze releasedatum nog niet bekend is.

 

Amen Dunes :: Blue Rose

Welgeteld tien seconden heeft Amen Dunes nodig om ons te overtuigen van zijn nieuwe single. Alleen al de stem van Damon McMahon maakt van “Blue Rose” een bedwelmende luisterervaring.

   

Suuns :: Make It Real

De krautrockers van Suuns hebben een nieuwe single van hun aankomende plaat vrijgegeven. "Make It Real" is een heerlijke zweverige luistertrip.

   

Bambara :: José Tries To Leave

Van een band met dezelfde naam als een bevolkingsgroep in Mali verwacht je eerder woestijnblues, maar Bambara brengt totaal andere muziek. Met de gitzwarte postpunksong “José Tries To Leave” laat het trio zich opmerken als een in de gaten te houden band in het genre.

   

Iceage :: Catch It

Iceage heeft voor het eerst in vier jaar een nieuw nummer op de wereld losgelaten. En wat voor een. "Catch It" is een bloedstollende song waarin de band een meer gefocust geluid laat horen.

   

C. Diab :: Butterflies

De eerste noten lijken de komst van een electronicastamper te suggereren, maar dan sijpelen langzaam die ijle drones binnen en wordt je gestaag meegezogen in de draaikolk van klank die C. Diab opbouwt op “Butterflies”, de eerste single van zijn in maart uitkomende nieuwe plaat Exit Rumination.

   

Festivalnoise
Kort
Uit ons archief
Banner

TEST