Banner

De lijsten van 2011

Redactie - 31 december 2011

Daar zijn ze! Daar zijn! Net voor het verstrijken van het jaar komen de enige echt eindejaarslijsten van de muziekredactie online. Een helse klus, want weken lang hebben we gewikt en gewogen, albums herbeluisterd en op de valreep nog nieuwe dingen ontdekt. We maakten van de gelegenheid gebruik om grondig met elkaar te discussiëren, van mening te verschillen en uiteindelijk ook onze eigen zin door te drijven. Gelukkig zijn we er zonder kleerscheuren in geslaagd om een interessante lijst met twintig uitstekende albums bijeen te brengen.

Net zoals vorig jaar hebben we ook advies van onze lezers ingewonnen, die wederom in talrijke getale hun persoonlijke top 5 hebben ingestuurd. Hiervoor dank. Hebben de lezers het dit jaar opnieuw bij het rechte eind? Zijn we als redactie grondig de mist in gegaan of houden we de vinger aan de pols wat de smaak van de lezer betreft? Een kleine vergelijk tussen de twee lijsten zal soelaas brengen.

Ook de fotografen hebben dit jaar opnieuw hun bijdrage geleverd, met een aantal pakkende fotomomenten. Vergeet ten slotte niet een blik te werpen op de individuele lijsten, waar onze recensenten telkens het beste van 'hun' genre(s) aan jullie voorstellen. Bedankt en tot volgend jaar!E-mailadres Afdrukken
 
De lijsten van 2011

Advertentie
Banner
Advertentie

TEST