Banner

The end is near

de muziek van 2011

Redactie - 07 december 2011

U kent ongetwijfeld het gevoel: het einde komt stilaan in zicht en u voelt een onhoudbare drang opborrelen om nog een laatste maal te reflecteren en ook minutieus alle gebeurtenissen te overschouwen. Jaarlijks hebben we een collectief moment van nostalgie en maken we van de decembermaand gebruik om even stil te staan bij het bijna-gepasseerde muziekjaar. Wie waren de uitschieters en wie schoot zijn doel voorbij? Welke artiest heeft ons ontroerd, of serieus geërgerd? Onze recensenten krijgen traditiegetrouw een voor een de gelegenheid om te ventileren over de manier waarop ze het jaar des Heeren 2011 in termen van muziek ervaren hebben.

Dat is echter niet het enige wat u te lezen zult krijgen. We schotelen jullie opnieuw een heuse eindejaarsspecial voor, met nog-te-hullen-verrassingen, een reeks albums die door de mazen van het net geglipt zijn én een aantal losstaande bijdrages die een trend of genre van het afgelopen jaar aan een kritische blik onderwerpen. Omdat we wensen dat dergelijke teksten niet zomaar in het archief verzeilen, zetten we ze extra in de verf. Leesplezier verzekerd.

Net zoals vorig jaar verwachten we ook wat medewerking van ons lezerspubliek. Ook U krijgt de kans om uw mening over 2011 te ventileren. Dat kan uiteraard al op ieder moment via ons forum of e-mail, maar u krijgt wederom de kans om uw persoonlijke top 5 naar ons redactieadres door te sturen. De inzendingen zijn ondertussen afgelopen en binnenkort verschijnt de lezerslijst online! Zo krijgt u niet enkel het jaar 2011 door de ogen van de redactie te zijn, maar tevens door de ogen van ons publiek. Samen eindigen we in schoonheid en maken we ons op voor 2012.

E-mailadres Afdrukken
 
The end is near

Advertentie
Banner
Advertentie

TEST