Banner

Julie wordt AB-huisfotograaf

Kristof Vande Velde - 03 oktober 2009Binnen twee weken opent De Kreun zijn gloednieuwe concerttempel. Reden genoeg om drie duotickets weg te schenken voor het openingsweekend! Het Gentse Democrazy is eens te meer aan een sterk seizoen begonnen. Reden genoeg om toegangskaartjes weg te schenken! En enola-fotografe Julie wordt een jaar lang AB-huisfotograaf. Reden genoeg om er het artikel mee openen!

Meer dan 200 kandidaten heeft onze eigen Julie Haelemeersch achter zich gelaten in de fotografiewedstrijd van AB. Een jaar lang krijgt ze begeleiding van Alex Vanhee, die van haar een nog completere fotografe zal maken. Je kan Julie's foto's op de AB-website volgen (en vanaf volgend seizoen opnieuw op onze eigen website). Way to go, Julie!

Onze Gentse vrienden van Democrazy hebben er ook dit jaar voor gezorgd dat de Arteveldestad heel wat muzikaal lekkers op bezoek krijgt. Zo wordt het onder meer uitkijken naar The Mars Volta, Just Jack, Das Pop, Sophia, Masters of Reality en Joakim. Om dat te vieren, geeft enola drie tickets weg voor Cougar (Minnemeers) en nog eens drie voor Wavves (Charlatan). Hou onze wedstrijdpagina in de gaten!

In Kortrijk hebben ze er erg lange bouwwerken op zitten maar het resultaat is een feit: de nieuwe concertzaal van De Kreun opent zijn deuren van 16 tot 18 oktober. De zaal mag gezien worden, zoals de foto's verraden. Eens met eigen ogen bekijken? Win dan tickets voor het 'Here We Are Now... Entertain Us'-openingsweekend op onze wedstrijdpagina. Op het programma:

  • 16/10 HELIOCENTRICS feat MULATU ASTATKE + DJ 6 & The Bartender
  • 17/10 PARTY! DISKO DRUNKARDS (live) - FRIENDLY FIRES (dj-set) - THE GLIMMERS - SOUNDS OF STEREO - DJ KMK
  • 18/10 THE BUG feat Flow Dan - King Cannibal - DJ Knorsq feat Saimn I
www.abconcerts.be
www.democrazy.be
www.dekreun.be
E-mailadres Afdrukken
 
Julie wordt AB-huisfotograaf

Advertentie
Banner
Advertentie

TEST